hits

leun

Betyr jeg ingenting?

 • Publisert: 20.03.2017, 19:39
 • Kategori: Psykisk Helse
 • En ting jeg har tenkt mye på er Janteloven. Jeg har mange ganger lest om den på internett, og det er så utrolig mange som snakker om Anti-Janteloven, og hvordan alle er bra nok uansett hva! Hvorfor sitter jeg fortsatt igjen i bakgrunnen og hører på hva Janteloven sier da? Hvorfor lever jeg etter Janteloven sine ord? Betyr jeg ingenting?


  I det siste har min motivasjon til det aller meste gått rett i dass. Jeg føler ikke jeg gjør ting bra nok, og jeg føler rett og slett at jeg ikke duger til noe, slik som Janteloven sier. Hodet mitt har vært fullt av negativitet en god stund nå, og snart sier det stopp! Jeg hater Janteloven, men fortsatt forteller jeg meg selv det samme som Janteloven forteller. Janteloven er som min "Styggen på ryggen". Samme hvor hardt jeg prøver å riste den av meg, klamrer den seg fast, og følger etter meg over alt. 

 • Publisert: 20.03.2017, 19:39
 • Kategori: Psykisk Helse
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  ByHolgersen

  20.03.2017 kl.20:59

  Hei. 😊

  Jeg kjenner deg ikke, men jeg VET at du betyr noe. 🤗

  Du påvirket meg, en helt fremmed, og fikk meg til å ville skrive om akkurat Janteloven. Du inspirerte altså bare ved å si hva du tenkte. Jeg skal legge ut et innlegg om det i morgen, som pådriver til min egen kamp mot Janteloven og for å ta grep. 😊

  Takk for det. 🤗

  Ha en fin kveld, og vær snill med deg selv. Du fortjener det.

  Klem fra Anne Line/ByHolgersen

  Lene Underhaug

  20.03.2017 kl.21:22

  ByHolgersen: Gleder meg til å lese hva du skriver! :D

  Apelone

  21.03.2017 kl.09:13

  Hei på deg Lene :-)

  Jeg har en gutt på 10 som følger den samme Janteloven som det du gjør. Det gjør veldig vondt langt inn i hjerte roten for en mamma og ikke minst for dere som har det slik. For noen år siden fikk jeg ham til å skrive fine ord som:

  Jeg er kul, Jeg er snill osv. Dette sprintet vi ut tre lapper av. Den ene hadde vi i bilen, så når vi kjørte på turer måtte han lese lappen, noen ganger byttet vi ut JEG med navnet hans. Den andre lappen hang vi på do den tredje lappen var over alt. I en periode hjalp dette ham en del, men nå er han inne i en vond sirkel igjen.

  Så her har jeg noen ord til deg:

  LENE du er noe

  LENE du er en fin person

  LENE du er klok

  LENE du perfekt

  LENE du vet mye

  LENE du er verdifull

  HUSK LENE DU ER EN JENTE MED MYE GODT.

  Klem

  Skriv en ny kommentar