verdens kjedeligste sommer!

Hei alle sammen! beklager utrolig lite blogging! Grunnen til at jeg har vært borte er fordi jeg ikke har noe å blogge om. Så klart kunne jeg sikkert skrevet mange innlegg om dagene mine og andre ting jeg kommer på. Dessverre er dagene mine for uinteressante til at de er verdt å skrive om, haha! Og jeg har ikke så mye for eksempel hobbyer eller andre interesser jeg kan skrive om utenom. Da ender det opp med null innlegg.

Sommeren nærmer seg slutt, og jeg har ikke gjort noe spennende til nå, og slik skal siste rest av sommeren fortsette. Dette har vært den absolutt kjedeligste sommeren jeg har hatt på mange år! På samme tid skal jeg ikke klage, ettersom det er utrolig deilig å bare ligge å slappe av å få alt søvnen jeg ønsker og trenger. Døgnet mitt er snudd på hodet, noe som sikker sier seg litt selv med tanke på at jeg skriver dette innlegget klokken kvart på 12 på kvelden haha! Selv om jeg syntes sommeren er kjedelig og alt jeg gjør er å sove og å sitte på rommet hele dagene, så må jeg innrømme at jeg kommer til å savne det når skolen begynner igjen! Det er noe jeg virkelig ikke ser frem til haha! Heldigvis er det siste året mitt, så satser på at jeg greier å fullføre det!

3 kommentarer
  1. Siden jeg har lagt ut personlig informasjon om titusenvis av uskyldige mennesker på bloggen min uten deres samtykke, oppfordrer jeg alle til å bestille masse dritt på nettet i mitt navn. Det har jeg fortjent.
   Mvh Erik Løvenbalk Ribsskog
   Drammensveien 507, leilighet 119
   1363 Høvik
   Tlf 99424084
   E-post: [email protected]
   Personnummer: 25077030568
   PS. Ikke slutt med dette før jeg har fjernet den personlige informasjonen til de titusenvis av uskyldige menneskene fra bloggen min.

  2. jeg er så enig! Dette har vært den kjedeligste sommeren jeg har hatt og jeg er nesten på kanten til deppa på grunna av det. Mye av grunnen er fordi jeg flytter til Oslo og har stresset med å finne leilighet osv.. men skulle ønske jeg bare kunne hoppet på første fly ut av landet!

  3. Er nok enig i at sommeren i seg selv ikke har vært så veldig spennende eller underholdende, men når det igjen er sagt så har dette faktisk vist seg å bli en sommer jeg har likt ganske godt.
   I år har jeg blant annet begynt å gå turer for meg selv igjen gjerne sånn mellom 2-4-tiden om natta, noe som jeg syns er veldig kos da det rett og slett føles ut som jeg har hele bygda for meg selv da det ikke er mulig å se annet enn ganske en og annen trailersjåfør eller security-vakt som kjører runden sin. Pluss at om sommernatta så er det verken alt for mørkt eller kaldt heller som det gjerne er om vinteren.
   Så, sommerdagen er jeg ikke så glad i, takler varme litt dårlig, også sliter jeg med pollenallergi (akkurat det kan jeg forsåvidt gjøre om natta og da, men)… Uansett, jeg har faktisk kost meg litt denne sommeren her, men mest om natta da, altså.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg