når jeg blir stor vil jeg bli..

Opp gjennom mine 18 år på denne jorden har jeg hatt mange forskjellige drømmejobber. Ingen av dem er blitt oppnådd enda, men heldigvis for meg har jeg massevis av tid til å oppnå dem! Jeg tenkte å fortelle dere litt om mine forskjellige drømmejobber fra opp gjennom årene.

Frisør
Frisør er kanskje noe av det aller første jeg ville bli, så vidt jeg husker. Jeg har egentlig aldri forstått hvorfor jeg ønsket å bli frisør, jeg greier ikke huske hva som var så spesielt ved det yrket haha!

Forfatter
Det var vel rundt slutten av ungdomsskolen jeg hadde en drøm om å bli forfatter. Jeg elsket å skrive, jeg gjør det for så vidt enda, eneste som er forandret fra da til nå er at jeg ikke lenger føler jeg har en stemme slik jeg følte jeg hadde da. Jeg leter daglig etter den stemmen. Jeg fikk alltid topp karakterer i norsk og engelsk og dette bidro enda mer til drømmen om å skrive en eller flere bøker. Jeg drømte om å bli hørt.

Blogger
Helt siden jeg startet å blogge for sånn rett over 8-9 år siden har jeg hatt drømmen om å komme på topplista i Norge og å kunne ha blogging som min heltids jobb. Jeg kan umulig være den eneste som har det som drøm samme hvor lite sannsynlig det er? Fortsatt etter 8-9 år med av og på blogging er jeg ikke på topplista, men det er helt greit. Jeg har vel ikke tatt blogging skikkelig seriøst opp gjennom årene uansett, kanskje jeg skal prøve det nå? Vi får se!

Konditor
rundt 9.klasse hadde jeg et stort ønske om å bli konditor. Jeg elsket å bake, spesielt cupcakes! Den drømmen varte ikke så utrolig lenge, ettersom jeg innså hvor mye jeg måtte lære, og hvor lite jeg kunne fra før. Jeg baket tross alt nesten bare cupcakes haha!

Makeup artist
Helt siden jeg tok meg tid til å sminke meg skikkelig har jeg vær obsessed! Jeg har alltid og har enda et lite ønske om å ta en utdanning eller kurs eller hva søren man gjør, for å bli makeup artist! Det er og vil alltid være et lite ønske å kunne tjene penger på å sminke andre mennesker. Jeg har alltid vært glad i å tegne og male, derfor har jeg alltid likt sminke, det er som å male noen i ansiktet!


Kunstner
Når vi snakker om tegning å maling kan jo jo si det at å bli profesjonell kunstner også var noe jeg ønsket å bli. Jeg innså fort at det er best å ha kunst som en hobby, ettersom det ikke er den letteste jobben å ha som fulltidsjobb haha!

Fotograf
Dere vet sikker at jeg er veldig glad i å ta bilder, jeg går tross alt på Medier og Kommunikasjon på VGS. Helt siden VG1 når jeg fikk lært meg skikkelig fotografi har jeg hatt en liten drøm om å kunne ta bilder som vil bli solgt for flere tusen kroner. Jeg har enda en lang vei igjen før jeg kan nå den drømmen, men det er alltid gøy å drømme at det er mulig!


//Bilder tatt til skoleoppgaver

YouTuber
Dette kommer nok ikke som en overraskelse. YouTube har lenge vært noe jeg elsker å drive med, i perioder har det ødelagt psyken min litt, men ellers er det noe jeg gjerne skulle jobbet med på fulltid!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg