Nesten 1 år siden sist

Mitt forrige innlegg her på bloggen ble skrevet 27.07.2017, som vil si det er nesten 1 år siden sist. Om du følger veldig nøye med så vet du at jeg postet et innlegg for noen måneder siden og sa jeg var tilbake. Dette innlegget slettet jeg dagen etterpå, fordi jeg innså at jeg trengte mer tid på meg før jeg var klar til å vende tilbake til bloggingen. Nå sitter jeg her og prøver på nytt, i håp om at jeg forblir på bloggen denne gang og ikke gir opp etter ett par innlegg haha!

Det har skjedd utrolig mye i løpet av det året som har gått, som dere ser har jeg ikke lenger blått hår! Jeg har gått igjennom en av mine tyngste tider i livet så langt, men jeg har også hatt mange gode tider! Det blir utrolig mye å skrive om hvis jeg skal begynne å ramse opp alt hær og nå, derfor tenker jeg å fortelle dere om hva jeg har gjort det siste året i et eget innlegg litt senere!

Fremover skal jeg jobbe hardt med å få laget flere YouTube videoer, i tillegg til å holde bloggen oppdatert. Nå som sommerferien kommer har jeg en del fritid, bortsett fra mesteparten av juli hvor jeg er bort og jobber og litt slik, men skal fremdeles prøve å holde bloggen oppdatert på hva jeg driver med! Etter sommeren skal jeg flytte til Drammen for å gå på folkehøgskole i et år, som jeg tror blir utrolig kjekt! Dette er da noe av grunnen til at jeg velger å starte opp bloggen igjen, slik jeg kan skrive om hverdagen min på folkehøgskole!

Som nevnt tidligere vil jeg skrive mer i detaljer om flere ting senere, jeg ønsker ikke å lage mitt første innlegg uutholdelig langt, derfor tenker jeg at jeg runder av her, så håper jeg vi sees igjen snart!

4 kommentarer

Siste innlegg