Hva har skjedd siden sist? | Russetid, ensomhet og tatovering++

Som jeg skrev i mitt første innlegg så har det skjedd en god del ting i løpet av det siste året siden jeg sist blogget. Jeg kan ikke ta opp hver minste lille ting som har gjort betydning i hverdagen min, men jeg vil prøve å skrive litt om de viktigste hendelsene! Om dere følger meg på YouTube vet dere at jeg postet en video for et halvt år siden om 2017, og snakket litt om hvordan året mitt var. Jeg postet også nylig en video hvor jeg snakket om russetiden min. Om dere har sett de vil noen av tingene gjenta seg litt i dette innlegget, men det går bra!

Begynte mitt siste år på Videregående
August 2017 begynte jeg mitt siste år på videregående skole. Det første halvåret var utrolig vanskelig for meg, allerede første dagen satt jeg med klump i halsen, tårer i øynene og et stort ønske om å gå ut av klasserommet og aldri se meg tilbake. Alt jeg ville var å droppe ut. Heldigvis kan jeg, etter et helt skoleår, si at jeg aldri droppet ut samme hvor tung hverdagen min ble. Tredjeklasse media og kommunikasjon påbygg har krevd mye innsats fra meg, og jeg kan stolt gå ut med karakterer i alle varianter!

Brunt hår
Som dere ser så har jeg brunt hår! Etter nesten 3 år med blått hår bestemte jeg meg endelig for å prøve noe nytt og naturlig. Jeg må ærlig si at jeg savner det blå håret noen ganger, spesielt når jeg ser bilder av når det var nyfarget. MEN jeg er utrolig fornøyd med det brune håret, og anger ikke på valget mitt!

Fikk ny kjæreste
Folk som har følgt meg lenge på sosiale medier vet om min tidligere kjæreste som jeg slo opp med i 2017, det mange kanskje ikke har fått så mye med seg er at jeg har fått meg ny kjæreste. Dette er en gutt jeg har valgt og fortsatt velger å holde mer privat enn han forrige, av personlige grunner, men det jeg kan si er at han gjør hverdagen min mye enklere å overleve, og jeg er utrolig takknemlig for at han er en del av mitt liv!

Overlykkelig over snø (ser ikke så overlykkelig ut på bildet, jeg vet haha!)
Denne vinteren har vi vært så heldige at vi fikk mye snø! Jeg er kanskje en av få personer som absolutt elsker snø, og når det snødde helt sykt mye første dagen greide jeg nesten ikke annet enn å konstant smile! Alt blir lyst og fint, og enda bedre var det jo at vi fikk snø i desember som bare gjorde julestemningen tusen hakk bedre!

Kom inn på folkehøgskole
I begynnelsen av februar bestemte jeg meg spontant for å søke på en folkehøgskole jeg hadde hatt i bakhodet det siste året som en mulighet for hva jeg kunne gjøre etter videregående. Jeg fikk fortløpende mail om at jeg kom inn på skolen, og jeg ble utrolig glad for det. Nå gleder jeg meg til å flytte og oppleve nye ting!

Tok ny tatovering
I mars fikk jeg endelig tatt en ny tatovering etter et helt år siden min forrige. Denne gang tok jeg en litt stor tatovering som jeg er super fornøyd med! I mai fikk jeg fullført tatoveringen ved å fikse på diverse linjer og jeg fikk fylt i litt farge på den! Nå gleder jeg meg bare til jeg får råd til å ta enda flere tatoveringer!

Ensom og venneløs
Som jeg nevnte øverst i innlegget var alt jeg ønsket dette året på videregående å droppe ut. Dette skyldes min mangel på venner, og min økte følelse på ensomhet og angst. Som nevnt var første halvår av dette skoleåret utrolig vanskelig. Jeg var konstant deprimert og ensom, og det virket som om den eneste utveien for meg var selvmord. Jeg ønsker ikke å gå for mye inn på detaljer rundt dette nå, men har snakket mer om det på YouTube, og kan eventuelt komme tilbake til dette temaet i senere innlegg om det er et ønske. Viktigst av alt vil jeg si det at det andre halvåret mitt har vært lettere, jeg har fått flere venner og ikke følt meg fullt så ensom som jeg gjorde tidligere.

Var russ
Kanskje det som er mest spennende siden sist er at jeg har nylig vært russ! Det er en lang video om dette på YouTube hvor jeg snakker om hvordan min russetid var og litt slik. Kort oppsummering her er at jeg hadde en veldig tung russetid, og var utrolig ensom. Mangel på venner i så og si et år preget russetiden min utrolig mye, hvor jeg endte opp med å ikke ha noen rundt meg som jeg kunne støtte meg på uansett hva. Jeg var på LS og dette er noe jeg absolutt ikke kunne gjort igjen, med tanke på det sosiale ikke funket for meg som var mye ensom og alene, og ikke minst med tanke på min psykiske helse. MEN jeg hadde såklart noen gode stunder i russetiden min også, hvor jeg var ute å grillet med venner på stranden, og ellers var ute på fester og litt slik! Jeg skulle gjerne tatt mer enn 4 russeknuter da, men det er ikke så mye å gjøre med det nå hehe!

           .         

Nå gjenstår bare skoleavslutningen min så er jeg endelig ferdig med 13 års skolegang! Forhåpentligvis får jeg tatt noen bilder på skoleavslutningen men vi får nesten bare se. Hvordan har deres år vært?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg