planer for dagen

Idag er det endelig tid for skoleavslutning og offisielt min siste dag på videregående skole! Jeg kjenner jeg er skikkelig klar for å bli ferdig og komme meg videre i livet nå! Ikke minst gleeeder jeg meg til å ta skikkelig sommerferie og endelig få slappet litt av. Om dere ønsker en liten recap fra mine år på vgs hvor jeg deler bilder og skriver om hvordan det har vært, eventuelt svarer på spørsmål, så si ifra!


Bilde av meg og to gode venninner fra klassen i går når vi var ute og spiste med hele klassen.

I dag har jeg litt forskjellig som skjer. Jeg må reise en tur inn til skolen å hente noen magasiner vi har laget som jeg skal selge. Deretter må jeg få dusjet, og sminket meg. Jeg vurderer om jeg skal filme video til YouTube når jeg sminker meg, så om jeg gjør det må jeg få tid til å begynne å redigere den litt. Ellers er det å få på seg bunad som tar litt tid, og bare kjøre avgårde til skolen å få avslutningen unnagjort. 

Etter avslutningen skal vi som ønsker av elever fra klassen og lærere vi har hatt opp gjennom de tre årene ut på en bar i et par timer å kose oss og ta en liten avskjedsfest der. Det tror jeg blir utrolig koselig og gøy! Når vi er ferdige der skal jeg og andre i klassen videre til en av oss å fortsette å drikke og kose oss. Utover kvelden er det arrangert et arrangement for oss vg3 elever, men jeg er usikker på om jeg skal dit eller om jeg går hjem. Jeg er ikke helt bestemt om jeg skal ta med kamera enda, og om jeg gjør det er det usikkert hvor mye jeg deler på bloggen, men det tar jeg litt som det kommer! Jeg tror det blir en spennende dag med masse kjekke folk! Hva er planene dine for dagen?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg