travel dag

Fikk så vidt blogget igår fordi ting gikk plutselig utrolig fort og jeg mistet helt følge med tiden! Uansett, vi hadde avslutning igår som var veldig kjekt! Når vi var ute på bar med lærerane fikk vi snakket godt sammen med dem og fikk høre masse kjekke historier! Kjenner jeg kommer til å savne lærerne neste år, de har gitt meg utrolig mye disse 3 årene! MEN jeg tenkte å dele et par bilder av hva jeg hadde på meg igår og hvordan sminken min så ut. Dette skulle jeg egentlig fått lagt ut igår men som sagt så ble det så travelt så plutselig at jeg fikk ikke tid!

Fysøren jeg elsker å gå i bunad, og gleder meg allerede til neste gang jeg får ta den på! Har dere bunad? Vi tok flere bilder, men har ikke fått dem enda. Om dere vil ha litt bildedeyss senere når jeg får dem og jeg får tillatelse av folk til å legge dem ut så kan jeg gjøre det! Hvis ikke vil dere mest sannsynlig få sett noen på instagramen min @leneunderhaug hehe!

1 kommentar
    1. Høres kjempe koselig ut. Kjempe gøy å lese om innleggene du poster på bloggen din. Ta gjerne en titt innom min blogg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg