sommerplaner

Som dere vet har jeg endelig fullført 13 år med skole og kan ta meg en velfortjent sommerferie! Nesten hele juli måned vil jeg tilbringe på en camping hvor jeg skal være med familien og jeg skal jobbe. Selvsagt skal jeg jobbe med å oppdatere bloggen når jeg er der, men kan dessverre ikke garantere at det blir hver dag. Bortsett fra dette har jeg noen uker til overs hjemme før jeg flytter i et år. Disse månedene har jeg lyst til å utnytte mest mulig med venner og familie, og har en del ting jeg ønsker å få gjort med noen av dem.

Gå tur
Jeg har i det siste hatt skikkelig lyst til å gå mer tur. Enten det er lange turer på dagen eller bare en kjapp kveldstur for å slappe av. Noen destinasjoner jeg vil til er Månafossen og Preikestolen som er to steder jeg aldri har vært på, som er ganske sykt egentlig. Ellers vil jeg på turer langs strender eller andre fine naturområder. Dette vil ikke bare være bra for helsen min men også gi bra bilder til blogg og eventuelt YouTube haha!

Filme til YouTube
Som dere vet så har jeg en YouTube kanal, den er jeg dessverre ikke så aktiv på som jeg skulle ønske. I sommer håper jeg å få litt inspirasjon og mulighet til å filme nye og gode videoer slik jeg kan begynne å poste ting igjen. Er det noe jeg elsker å holde på med så er det YouTube og jeg nekter å gi slipp på det enda. Har et par ideer jeg har ønsket å filme lenge, jeg må bare ta meg skikkelig tid til det slik det blir så bra som jeg selv ønsker og ser for meg.

Ta bilder
Som jeg nevnte lenger oppe med å gå turer og å ta bilder, så er dette noe jeg vil få til samme hva jeg finner på. Jeg ønsker å bli mye bedre på å ta masse bilder av hva jeg og mine nære finner på sammen, og virkelig capture the moments! Selv syntes jeg det er utrolig kjekt å se på andre som dokumenterer livet via bilder, og elsker å kunne se tilbake på bildene senere.

Være med venner
Det er definitivt noe jeg fokuserer mest på og som er viktigst for meg før jeg reiser, nemlig å være med vennene mine. For min del har det ikke så mye å si hva vi finner på, enten vi går ut på café eller om vi bare slapper av hjemme. All tid med vennene mine setter jeg pris på, og all tid vil bli verdsatt!

Se serier
Til tross for hva jeg har nevnt av ting jeg vil gjøre til nå er det jo så klart en ting jeg ikke kan unngå, nemlig å se serier. Jeg elsker å være lat og bare ligge i senga å se på serier i flere timer, om ikke dager. I løpet av sommeren vet jeg om diverse serier som kommer som jeg må få sett, og jeg har serier jeg vil få sett ferdig, til og med gamle favorittserier jeg vil se på nytt! Jeg vil mest sannsynlig ikke ha tid til å se alt jeg vil se, men noe skal så klart bli prioritert.

Sove i telt
Er det en tradisjon jeg alltid har elsket når sommeren kommer så er det å sove i telt med vennene mine, som regel ender vi ikke opp lenger enn ut i hagen til en av oss da hehe! Denne sommeren har jeg lyst til å utfordre meg selv og ta en telttur ute i en skog eller noe lenger borte enn min egen hage.

Ha avskjedsfest
Noe av det siste jeg ønsker før jeg drar er å ha en avskjedsfest med venner og familie. Jeg har allerede snakket med en venninne som gikk på vgs med meg som også flytter vekk, og vi tenker vi skal ha en avskjedsfest sammen en gang mot slutten av sommeren. Jeg ønsker å ha en kjekk kveld med så mange jeg er glad i som mulig før jeg reiser, og tror det kan bli veldig bra om vi får dette til!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg