får det aldri til!

Planen for idag og noe av dagen imorgen var at jeg skulle rydde ut av hele klesskapet mitt, for og så kaste det jeg aldri bruker og finne ut av hva jeg må kjøpe nytt av. Så klart er klokken snart 4 og jeg har såvidt komt i gang. Jeg startet da jeg våknet med å åpne skapet og plukke ut ting jeg ofte bruker. Etter en liten stund fant jeg ut at jeg ville filme YouTube video, og endte opp med å gjøre det.

Nå har jeg prøvd å begynne ryddingen igjen, men for det første så endte jeg opp her på bloggen istede haha! Jeg må jo alltid høre på musikk når jeg rydder, og jeg vil tro mange kjenner seg igjen i det å ikke greie å gjøre annet enn å danse å føle seg som en verdenskjent popstjerne når favorittsangene dine kommer på! Dette gjør dermed ikke ryddingen min så effektiv som jeg skulle ønske heheh 🙂 Er det noe annet jeg absolutt ikke klarer så er det å konsentrere meg om å rydde. Jeg ender alltid opp med å finne kule ting jeg har glemt jeg hadde og distraherer meg selv helt med det. 

Jeg må nesten komme i gang med ryddingen igjen, og jeg må også få redigert videoer jeg har filmet til YouTube slik jeg kan få liv i kanalen min igjen snart!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg