ukens spørsmål ; pupper, modell, skole og hår

Heisann! Jeg skulle egentlig få postet dette innlegget igår, men endte opp med å se på Disney filmer hele dagen og glemte helt av tiden! Her er uansett noen spørsmål som har poppet inn på bloggen forrige uke;

Er puppene dine ekte?
Haha ja puppene mine er helt ekte!

Hvor sjenert er du?
Jeg vil si jeg er en god blanding av veldig sjenert og absolutt ikke sjenert. Jeg er veldig sjenert på grunn av angst, men om jeg er i et miljø hvor jeg føler meg komfortabel er jeg ikke noe særlig sjenert.

Hvor har du piercing og eller tatovering?
Jeg har ingen piercinger, men har tre tatoveringer på høyrearmen min. Kan kanskje lage et innlegg eller en video om tatoveringene mine?

Hvor skal du gå på folkehøgskole, og hvilken linje?
Jeg skal gå på folkehøgskole i Drammen. Skolen heter Danvik og jeg kommer til å gå på linjen som heter Foto & YouTube!

Er du modell?
Nei, men det har faktisk vært en ting jeg lenge ønsket å bli. Jeg er derimot kanskje litt for lav og litt for glad i mat til å kunne gå for den karrieren der haha!

Hvor høy er du?
Jeg er ca. 1.55, men er en stund siden sist jeg målte meg nå.

Hvilken klesbutikk går du på for å kjøpe bukser?
Jeg kjøper veldig sjeldent bukser, nettop på grunn av jeg alltid sliter med å finne den perfekte butikken som har bukser som passer meg bra. I det siste derimot har jeg kjøpt bukser på Gina Tricot, og tidligere har jeg funnet noen som er bra på Carlings, så det vil nok bli disse butikkene jeg forholder meg til fremover også!

Hva mener du personlig selv er den styggeste frisyren/hårfarge/hårstil du har hatt gjennom årene?
Årh det er sykt vanskelig å si! Håret mitt har gått igjennom så utrolig mye at det er nesten ikke morsomt hahaha! MEN jeg vil ikke si at jeg angrer på noen av frisyrene mine, med tanke på hvor mye det her hjulpet meg med å være meg selv. Jeg har derimot frisyrer jeg ikke savner eller kunne tenkt meg å få på nytt.

Først og fremst har du generelt det korte håret jeg ikke ville fått igjen, rett og slett fordi jeg ikke syntes det så veldig fint ut på meg selv, og jeg liker mye bedre nå når jeg har fått langt hår igjen! Andre tingen jeg absolutt ikke ville fått nå er mine “vaskebjørn striper” som dere ser på bilde nr.2. Det var i min emo/scene periode og jeg syntes det så dritkult ut da haha! Noe annet jeg syntes har vært et dumt valg av meg er når jeg i 7.klasse skulle spare til langt hår, og satte det opp slik som på bilde 3, det så absolutt ikke bra ut! Siste eksempel jeg fant for idag på noe jeg ikke ville gjort igjen er når jeg hadde lilla pannelugg. Ja, på grunn av jeg nesten ikke hadde mer hår en panneluggen min så var det bare den som var lilla, nei jeg syntes ikke jeg passer lilla hår.

Lurer du på noe til eventuelt neste ukens spørsmål innlegg?

1 kommentar
  1. Kommer du til å pierce tunga di?
   Favoritt farge på undertøy?
   Veit du hva en ballgag er og hva den brukes til?
   Er du komfortabel med å være naken?
   Hva er din største frykt?
   Bh størrelse?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg