feriemodus

Ja jeg som liksom skulle oppdatere bloggen min ja, ser hvordan det gikk haha! Nå er det dag nummer fem her på gode Krøderen Camping, i løpet av disse dagene har jeg solt meg, badet, slappet av, spist god mat og jobbet. Tenk at vi har 30+ grader her borte nå! Jeg glemmer litt av at jeg skal blogge ettersom jeg driver å vlogger når jeg er her, så om dere er mer interessert i hva jeg finner på her borte må dere gjerne følge meg på YouTube!

På dag nummer to måtte jeg og mamma ned å teste ut et balanse-padle-brett eller hva nå enn det er for noe hahah! Dessverre var det såpass stødig at ingen av oss slet noe voldsomt med å få oss på, og det ble ikke noe fall uti vannet slik jeg hadde håpet på haha! Mamma har tatt seg flere timer med tur ut på dette brettet i løpet av de siste dagene, så hun er godt fornøyd med kjøpet sitt kan du si!

Nå skal vi straks ned til mormor og morfar, som også har campingvogn her, og grille litt. Jeg har jobbet to timer tidligere idag, og fikk fri resten av dagen så det skal nytes ettersom jeg jobbet nesten 10 timer i går. Forhåpentligvis blir eg bedre på å blogge nå som jeg har funnet ut at internettet på mac-en min funker fint i forhold til på mobilen min hvor jeg såvidt kommer meg innpå blogg-appen.

9 kommentarer

Siste innlegg