campinglivet; pros & cons

Nå har jeg vært på camping i snart 3 uker, og med dette har jeg et par ting jeg liker og ikke liker så godt med campinglivet. Jeg kunne helt sikkert kommet opp med mer på hver av sidene, men merker alt går litt i ett å det samme.

Negative ting med campinglivet

Dårlig internett – Det kommer vel ikke som et sjokk at dette er det første jeg tenker når jeg tenker på camping haha? Jeg er vandt til et raskt internett hjemme som jeg har når jeg trenger det, derfor blir det litt av en overgang å komme til et sted som har lagt i fra like bra nett som vi har hjemme og som man sliter med å koble til. Mye av grunnen til at dette irriterer meg så fort er jo fordi jeg driver med blogg og YouTube og er generelt mye på sosiale medier.

Felles toalett – Jeg er ikke så prippen at jeg absolutt ikke kan gå på felles toalett, men må ærlig si at jeg gleder meg til å komme hjem til et toalett hvor jeg selv holder rent og andre ikke går å griser det til. På Krøderen Camping er det generelt veldig rent og fint, dette merker jeg ettersom det er jeg som har ansvaret for å vaske doene, så sånn sett er det ikke krise. De gangene jeg har kommet til ekle do som for eksempel har bæsj på gulvet så merker jeg at jeg syntes synd på camping gjestene som må komme til dette! Noen folk kan bare ikke vaske etter seg for å si det sånn.

Krypdyr – Jeg hater all form for krypdyr, til og med fluer. Ikke på grunn av jeg er redd de skal gjøre meg noe, men på grunn av jeg syntes de er ekle og irriterende. Når man er på camping kan man nesten ikke forvente noe annet da såklart, men det er lov å klage litt over det uansett tenker jeg haha!

Dårlig seng – Det jeg kjenne jeg lengter aller mest etter nå er å komme hjem til en skikkelig god, myk og svær seng å ligge i å få meg en skikkelig god natts søvn! Her borte ligger jeg bare på puter som er lagt ned der spisebordene i campingvognen står, og jeg vil ikke akkurat si at det er noe å skryte av altså.

Positive ting med campinglivet

Fin natur – Noe camping og da spesielt Krøderen Camping aldri skuffer med er den fine naturen. Norge generelt er et nydelig land, så det å få bo et steg nærmere naturen, høre bølger ved vannet, fugler som kvitrer er jo bare helt fantastisk.

Annerledes hverdag – Til tross for dårligere internet får jeg oppleve en litt annerledes hverdag. Jeg har ikke mulighet for å sitte inne hele dagen å se på netflix. Her borte må man ut å finne på ting uten hjelp av internet for det meste. Jeg føler vi får brukt litt mer tid på hverandre og ikke bare sitte hver for oss på hver sin mobil, så det er jo kjekt.

Bruker tid ute – Som nevnt ovenfor så blir mye av tiden brukt ute, spesielt når vi har så flott vær som vi har dette året! Jeg kjenner at det ikke var nødvendig med noe syden reise denne sommeren ihvertfall! Selv har jeg merket på kroppen at jeg har vært utrolig mye ute de siste tre ukene i forhold til hva jeg vanligvis pleier hjemme i løpet av et år haha!

Ikke stresse over utseende – En siste ting jeg kjenner litt på er at jeg føler jeg kan slappe mer av når det kommer til hvordan jeg ser ut. Jeg har i mange år vært skikkelig ukomfortabel uten sminke og har slitt med å gå ut av huset uten sminke. Her borte har jeg nesten ikke brukt sminke en eneste dag, og jeg kjenner ikke på at det er ubehagelig. Dette kan fort ha noe med aldersgruppen som er på campingen å gjøre såklart, men jeg syntes uansett det er behagelig å ikke føle jeg må pynte meg for noen. Jeg kan gå i så slitte klær eller så pene klær jeg bare ønsker uten å tenke over hva andre vil syntes om meg å det beroliger meg!

Jeg kan trygt si at campinglivet er greit i små perioder, men det er ikke noe jeg vil ha i over lengre tid. Kan kanskje vurderes lengre perioder ut fra hvem jeg er på camping med og ikke, og hvor bra internett er haha! neida. joda.

2 kommentarer
    1. Åh veldig enig med deg her, men føler på mange måter at det positive trumper det negative uansett! Det er så givende og dra på camping og nyte livet på en annen måte enn man gjør i hverdagen! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg