danvik folkehøgskole

Nå har jeg vært på Danvik Folkehøgskole i fire dager og føler allerede at jeg har vært her mye lenger. Om det er på grunn av dagene går seint eller om det er fordi vi har gjort så mye allerede vet jeg ikke. Jeg har allerede blitt kjent med mange kjekke mennesker, og ser frem til å få mange nye og gode vennskap her borte. Det vil komme en flyttevlog på YouTube kanalen min etter hvert, jeg må bare få gjort noen siste ting så får jeg se om jeg får lastet den opp i løpet av uken!

Videre denne uken skal vi på en dagstur og vi skal jobbe i linjefagene våre, som jeg tror blir kjekt. I skrivende stund kom jeg akkurat på at jeg har en “lekse” jeg må få gjort før fredag som jeg helt har glemt av hahah! Jeg er også litt usikker på hvor mye blogging det blir fra meg fremover med tanke på jeg vil fokusere kreativiteten min på YouTube og prøve å fikse kanalen min litt fremover. Om dere ønsker litt oppdateringer og bilder fra hvordan ting er her på folkehøgskole så kan jeg såklart blogge litt om det i ny og ne! 

Ellers er livet bra, jeg har mine oppturer og nedturer her borte også, men mer kan man nesten ikke forvente. Jeg er optimistisk til året på Danvik og tror det blir et bra år for meg. I det minste mye bedre enn vgs haha!

2 kommentarer

Siste innlegg